Yardım 11t pro imei

hihihihaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi 11T Pro/ Mi9
Konular
6
telefonu dun birinden satın aldım daha once kullanılmıs telefon yurtdısı hani herhangi bi imei veya direnc işlemi yapılmamıs sizce hangisi daha mantıklı yada hangisini yaptıtrsam direnc kaydı yaptırırsam ilerliyen zamanda satamayabilirim diye dusunuyorum anakartta sıcaklık sorunları oluyomus sanırım

eger sadece imei cakılsın dıyosanız nasıl yapıldıgına dair yardımcı olabilirmisiniz yada telefoncuyamı yaptırıyım

omeryk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 T Pro
Konular
11
telefonu dun birinden satın aldım daha once kullanılmıs telefon yurtdısı hani herhangi bi imei veya direnc işlemi yapılmamıs sizce hangisi daha mantıklı yada hangisini yaptıtrsam direnc kaydı yaptırırsam ilerliyen zamanda satamayabilirim diye dusunuyorum anakartta sıcaklık sorunları oluyomus sanırım

eger sadece imei cakılsın dıyosanız nasıl yapıldıgına dair yardımcı olabilirmisiniz yada telefoncuyamı yaptırıyım
7-8 aydır kullanıyorm dirençli sıkıntı çıkarmadı çok güzel telefon fakat yapan usta işinin ehli olmalı her telefoncuya yaptırmayın

hihihihaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi 11T Pro/ Mi9
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7-8 aydır kullanıyorm dirençli sıkıntı çıkarmadı çok güzel telefon fakat yapan usta işinin ehli olmalı her telefoncuya yaptırmayın
yaptırcağım kişiye nasıl emin olabilirim ve hani ilerliyen zamanlarda satarken sorun olustururmu direncli olması

omeryk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 T Pro
Konular
11
yaptırcağım kişiye nasıl emin olabilirim ve hani ilerliyen zamanlarda satarken sorun olustururmu direncli olması
Ben şahsen satmayı düşünmedim hiç ömürlük telefon diyebilirim 120w sarj aletiyle birlikte aldım izmir DenTel iletişimden imei de onlar attı zaten aldığım için 17 dk da 0 dan %100 yapıyor hızlı sarj özelliği baya iyi

hihihihaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi 11T Pro/ Mi9
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben şahsen satmayı düşünmedim hiç ömürlük telefon diyebilirim 120w sarj aletiyle birlikte aldım izmir DenTel iletişimden imei de onlar attı zaten aldığım için 17 dk da 0 dan %100 yapıyor hızlı sarj özelliği baya iyi
peki hocam bişi sorcam diyelimki cihaza imei caktık yılbasında kullanımlar yenileniy bilyosnuz yılbasında teefonu sıfırlasam cakılmıs imei gıtcek dogrumudur sıfırladıktan sonra telefonun kendı ımeısı olunca 8 aylık kullanım suresı olcak bı sorun olurmu oyle

omeryk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 T Pro
Konular
11
Valla bana imei atıldı mesajda geldi aradım telefoncuyu aldırış etme o mesaja dedi atıldı onun imeisi dedi

Son düzenleme:
Üst Alt