Soru 11T Pro Direnç Değişim ve Güncelleme

Uzunsakal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AYDIN
Cihazım
mi 11t PRO
Konular
1
IMEI sıkıntısından dolayı 11T Pro için direnç değişimi çözüm malum. Telefon sıfırlayınca atılan imei uçuyor (yanlışlıkla tecrübe ettim) Direnç değişimi sonrası güncelleme yapan var mı? Varsa, herhangi bir sıkıntı oluyor mu? gibi, gibi...

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
direnç değişimi sonrası twrp ve fastboot ile rom yükleyebilirsin. bu şekilde güncellemede sıkıntı olmaz. fabrika ayarlarına sıfırla dersen dirençli de olsa yine imei uçar.

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
arkadaşlar daha önce x3 pro vardı.direnç değişimi sonrası cihaz çöp oldu. Bunu bile bile 11t proya geçtim. Daha 8 ayım var sizce yazılım yolu çıkar mı?

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
arkadaşlar daha önce x3 pro vardı.direnç değişimi sonrası cihaz çöp oldu. Bunu bile bile 11t proya geçtim. Daha 8 ayım var sizce yazılım yolu çıkar mı?
nasıl çöp oldu? benim de bir önceki kullandığım 11 Lite 5G NE cihazım direnç sonrası nfc çalışmama ve deep sleep moduna girmeme sorunları yaşadı. ben de sattım telefonu. şu anki dirençli 11 Lite 5G telefonumda ise bir sorun yok. bu direnç işi tecrübe ve iyi işçilik gerektiriyor. işi bilmeyen acemi birine yaptırdıysan çöp olması normaldir.

Son düzenleme:

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
nasıl çöp oldu? benim de bir önceki kullandığım 11 Lite 5G NE cihazım direnç sonrası nfc çalışmama ve deep sleep moduna girmeme sorunları yaşadı. ben de sattım telefonu. şu anki dirençli 11 Lite 5G telefonumda ise bir sorun yok. bu direnç işi tecrübe ve iyi işçilik gerektiriyor. işi bilmeyen acemi birine yaptırdıysan çöp olması normaldir.
Sürekli restart attı ekran sağa sola girdi. 1000 tl ye satmıştık. Dediğin gibi işin ehli lazım.

Mazlumchalisir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MRight
Cihazım
Mi9T
Konular
26
11 t pro direnç değişimi yapıldı. Ancak cihaz kapanıyor. Bunun nedeni nedir acaba?

Üst Alt