Yardım 11t pro aosp romlarda geç açılma sorunu

semthan250

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
özgür
Cihazım
redmi note 8
Konular
39
sa değerli forum sakinleri cihazıma twrp üzerinden aosp tabanlı romları sırasıyla denedim crdroid , ricedroid,evolution x, xtended xt ,lineage os bu romların hepsini yükledim ama tüm romlarda telefonu açıp kapatırken recovery moda alırken telefon açılış ekranında 5dk fln bekliyo oyle açılıyo ne yaptıysam düzeltemedim temiz kurulum yaptım 4 wipe ve format data yaparak dahi denedim sorunu çozemedim
miui tabanlı romlarda herhangi bi skntı yok eu rom , elite rom denedm hiçbi skntı yok
kullandığım twrp sürümü 3.7.0
yardımcı olabilirmisiniz şimdiden tşkr ederm

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
hocam alakasız ama en çok hangi romda memnun kaldınız?

semthan250

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
özgür
Cihazım
redmi note 8
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam alakasız ama en çok hangi romda memnun kaldınız?
Fazla kullanma fırsatım olmadı aosp romları çünkü açılışta sknti çıkarıyordu açılmıyordu elite rom gece kurdum yeni yeni kullaniyorum güzel biseye benziyo

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Fazla kullanma fırsatım olmadı aosp romları çünkü açılışta sknti çıkarıyordu açılmıyordu elite rom gece kurdum yeni yeni kullaniyorum güzel biseye benziyo
Miui 14 mğ hocam? Tam sürüm numarası kaç?

raizelsama53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerem
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
9
sa değerli forum sakinleri cihazıma twrp üzerinden aosp tabanlı romları sırasıyla denedim crdroid , ricedroid,evolution x, xtended xt ,lineage os bu romların hepsini yükledim ama tüm romlarda telefonu açıp kapatırken recovery moda alırken telefon açılış ekranında 5dk fln bekliyo oyle açılıyo ne yaptıysam düzeltemedim temiz kurulum yaptım 4 wipe ve format data yaparak dahi denedim sorunu çozemedim
miui tabanlı romlarda herhangi bi skntı yok eu rom , elite rom denedm hiçbi skntı yok
kullandığım twrp sürümü 3.7.0
yardımcı olabilirmisiniz şimdiden tşkr ederm
Hocam vanilla mı kuracaksınız yoksa gapss mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ricedroid kurmanızı öneririm ben şuan çok memnunum akıcılıkta sorun yok pil performansı oldukça iyi normal kullanımda 15 saat gördüm ve 32 şarjım vardı hâlâ anlatabilirim kurulumunu

Son düzenleme:

semthan250

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
özgür
Cihazım
redmi note 8
Konular
39

Ricedroid kurmanızı öneririm ben şuan çok memnunum akıcılıkta sorun yok pil performansı oldukça iyi normal kullanımda 15 saat gördüm ve 32 şarjım vardı hâlâ anlatabilirim kurulumunu
Anlatır mısınız rica etsem bide hangi twrp ile yukluyosunuz detaylı bi şekilde anlatabilir misiniz link flnda atarmisiniz

raizelsama53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kerem
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
9
Anlatır mısınız rica etsem bide hangi twrp ile yukluyosunuz detaylı bi şekilde anlatabilir misiniz link flnda atarmisiniz
Hocam aynı twrp yi kullanıyorum.
twrpye girdikten sonra wipe data "yes" geri geri yapıp twrp üzerinden çıkmıyoruz
gelişmiş temizlikten Metadata ve data temizliği yapıyoruz
romu telefona atıp kuruyoruz ama twrp den çıkış yapmadan sadece geri geri yaparak ana ekrana gelip tekrardan wipe data "yes" yapıyoruz
Tekrardan ana sayfaya gelip gelişmiş seçeneklerden flash current twrp seçeneğine basıp yüklüyoruz ve reboot system yapıyoruz açılıyor

twrpye girdikten sonra wipe data "yes"
romu telefona atıp kuruyoruz ama twrp den çıkış yapmadan sadece geri geri yaparak ana ekrana gelip tekrardan wipe data "yes" yapıyoruz
Tekrardan ana sayfaya gelip gelişmiş seçeneklerden flash current twrp seçeneğine basıp yüklüyoruz ve reboot system yapıyoruz açılıyor
Başta telefon yavaş şarj alabilir ama sonrasında düzeliyor benden kaynaklı da olabilir 10 şarjım varken kurmuştum

semthan250

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
özgür
Cihazım
redmi note 8
Konular
39
twrpye girdikten sonra wipe data "yes" geri geri yapıp twrp üzerinden çıkmıyoruz

Başta telefon yavaş şarj alabilir ama sonrasında düzeliyor benden kaynaklı da olabilir 10 şarjım varken kurmuştum
Tesekkur ederim telegram linkini birakabilirmisin şuan işteyim akşam kurcam sana ordan danışırım

Üst Alt