- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Xiaomi 11T
- Meslek
- Bilişim
- Konular
- 2
Almadı hocam çizik yok cihazda, herşeyi düzgün çalışıyor birden ekran böyle oldu. Ekran da kolay kolay bozulacak bir kalitede değil aslında. Kılıfsız, ekran koruyucusuz hiç kullanmadım.Hocam hiç darbe aldimı cihaz?
Kronik bir sorun gibi anakart kaynaklı olabilir veya ekranın Flex yolları aşınmış olabilir garantisi varsa garantiye götürmek lazım yoksa iyi bir telefoncuya verin baksın bende bakmadan pek birşey diyemiyorumAlmadı hocam çizik yok cihazda, herşeyi düzgün çalışıyor birden ekran böyle oldu. Ekran da kolay kolay bozulacak bir kalitede değil aslında. Kılıfsız, ekran koruyucusuz hiç kullanmadım.
Garantisi yok, yurtdışı cihaz hocam.Kronik bir sorun gibi anakart kaynaklı olabilir veya ekranın Flex yolları aşınmış olabilir garantisi varsa garantiye götürmek lazım yoksa iyi bir telefoncuya verin baksın bende bakmadan pek birşey diyemiyorum
Ankaradayim hocam ama cihazı görmeden bişey diyemiyorum birde genelde böyle çizgiler yeşil vb olur yani renkli olur sizinki beyaz telefoncu görmesi şart eminde olamıyorum sorun tam nerede diyeGarantisi yok, yurtdışı cihaz hocam.
Ekrandaki çizgi bu şekilde, siz hangi ildesiniz yada kendim söksem çeksem fotoğrafını yardımcı olabilir misiniz burda ona göre işlem yaptırsam.
miui 12.5.3 endonezya romu yüklüydü, 14.0.2 flashladım denedim hocam, hard reset denedim vs yazılımla düzelmedi malesef. Ekranın geri kalanının rengine göre değişiyor rengi, siyah olduğunda yeşil gibi, sarı gibi görünüyor.Ankaradayim hocam ama cihazı görmeden bişey diyemiyorum birde genelde böyle çizgiler yeşil vb olur yani renkli olur sizinki beyaz telefoncu görmesi şart eminde olamıyorum sorun tam nerede diye
Fotoğrafla olacak iş değil önce yazılım denenip sonra sökülmesi lazım andan sonra arıza tespiti yapılır
Anladım hocam büyük ihtimal panel sorunlu telefoncunun görmesi şart sizin yapacağınız bir işlem değil güvenilir bir tamirci isterseniz GSM iletisim önerebilirimmiui 12.5.3 endonezya romu yüklüydü, 14.0.2 flashladım denedim hocam, hard reset denedim vs yazılımla düzelmedi malesef. Ekranın geri kalanının rengine göre değişiyor rengi, siyah olduğunda yeşil gibi, sarı gibi görünüyor.
Hocam birinci resimdeki ilk olduğunda çektiğim, şimdiki durum ikinci fotoğraftaki gibi. Rom attıktan sonra mı oldu yoksa arka kapağı açıp bataryayı çıkarıp takmam mı farketti bilmiyorum.Anladım hocam büyük ihtimal panel sorunlu telefoncunun görmesi şart sizin yapacağınız bir işlem değil güvenilir bir tamirci isterseniz GSM iletisim önerebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide bu tamirci var işini iyi yapanlardanResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bataryayı sokmeyle olacak iş değil hocam oHocam birinci resimdeki ilk olduğunda çektiğim, şimdiki durum ikinci fotoğraftaki gibi. Rom attıktan sonra mı oldu yoksa arka kapağı açıp bataryayı çıkarıp takmam mı farketti bilmiyorum.