Yardım 11T Cihaz sertifikalı değil

turkay1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.06
Telefon Modeli
11T
Bootloader Kilidi
Açık
Google play sertifikasinda sertifikalı değildir hatası alıyorum. Son güncel olan eu rom'da denedim bu hatayı verdi. Stock olan eea romu fastboot üzerinden sıfırdan yükledim yine aynı hatayı aldım. Bu sorunun çözümü nedir? Hiç bir islemsiz stock romlu cihazda neden bu sorun yaşanır anlamıyorum. Cihaz sertifikası için 3 çözümlü konu var ancak ben cihaza root atmak istemiyorum. Diğer 2 çözümde işe yaramadı. Bu sorunun android sistem güncellemesiyle olduğunu düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-12-09-10-58-10-845_com.android.vending.jpg
    Screenshot_2023-12-09-10-58-10-845_com.android.vending.jpg
    237,1 KB · Görüntüleme: 40

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Google play sertifikasinda sertifikalı değildir hatası alıyorum. Son güncel olan eu rom'da denedim bu hatayı verdi. Stock olan eea romu fastboot üzerinden sıfırdan yükledim yine aynı hatayı aldım. Bu sorunun çözümü nedir? Hiç bir islemsiz stock romlu cihazda neden bu sorun yaşanır anlamıyorum. Cihaz sertifikası için 3 çözümlü konu var ancak ben cihaza root atmak istemiyorum. Diğer 2 çözümde işe yaramadı. Bu sorunun android sistem güncellemesiyle olduğunu düşünüyorum.
Kilit açıksa rootsuz yapılmıyor.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Ne sebep olmuş olabilir sizce hocam? Stock rom'da sertifikasiz olması garip değil mi?
Bootloader kilidini açmış olmanızdan kaynaklanıyor hocam,Root ile fix yapmanız gerekiyor.
Sebebi kilit.

Oyla:

turkay1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidini açmış olmanızdan kaynaklanıyor hocam,Root ile fix yapmanız gerekiyor.
Sebebi kilit.
Miflash ile bl kilidi kapatıp tekrar rom yüklesem sorun çözülüyor o zaman doğru mu?

Oyla:

erayds

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
35
Hocam benimde aynı sizinki gibi sertifika sorunum var kayıtlı f2 pro bl açık miflashla kilidi kapat deyip rom yüklesem kayıt silinirmi sonra kendim tekrar kilit açma başvurusu yapabilirmiyim cihazın ilk sahibi değilim kilidini ben açmadım

Oyla:

turkay1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benimde aynı sizinki gibi sertifika sorunum var kayıtlı f2 pro bl açık miflashla kilidi kapat deyip rom yüklesem kayıt silinirmi sonra kendim tekrar kilit açma başvurusu yapabilirmiyim cihazın ilk sahibi değilim kilidini ben açmadım
Kilidi kapatmak yerine root yapıp sertifikayı kaydedin

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
F2 Pro yazılımsal kayıtlı ve global ise hocam, kilidi kapatırsanız IMEI silinmez.
Kilidi de kendiniz açabilirsiniz,ama yine de önerilmez.

Oyla:

erayds

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
35
Kilidi kapatmak yerine root yapıp sertifikayı kaydedin
Düzgün twrp bulamadım miui 14 android 12 var tek tık twrp ile 3.4 yükledim depolama 0 mb hatası vardı çözemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

F2 Pro yazılımsal kayıtlı ve global ise hocam, kilidi kapatırsanız IMEI silinmez.
Kilidi de kendiniz açabilirsiniz,ama yine de önerilmez.
Evet yazılımsal kayıtlı global cihaz kapatırsam tekrar açmak için süre verirmi yoksa direk açarmı acaba dediğim gibi 2. El aldım kilidi zaten açıktı

Oyla:
Üst Alt