Yardım 11 Ultra TWRP Modda Rom Yukleme Hatasi. Yardim

azizomerr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aziz
Cihazım
a1
Konular
8
Arkadaslar selam, eu 14 rom yuklicem twrp moda aliyorum telefon hafizasini goremedigim icin 2 farkli usb bellekte denedim rom seciyorum ama failed veriyor gorselleri yukluyorum destek olmanizi rica ederim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

sinanoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
5
Arkadaslar selam, eu 14 rom yuklicem twrp moda aliyorum telefon hafizasini goremedigim icin 2 farkli usb bellekte denedim rom seciyorum ama failed veriyor gorselleri yukluyorum destek olmanizi rica ederim

Wipe - Format Data bölümüne tıkla gelen bölümde klavye ile yes yazıp onayla yani dahili hafızayı komple sil reeboot recovery yap (recoveryden çıkıp tekrar gir ) dahili hafıza görünür.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Yine aynı hatayı verir hocam yapmanız gereken cihaza mi flash tool ile önce MIUI 13 kurun dikkat edin boot kilidi kilitlenmesin cihazın kurulumunu yapıp USB ayıklama açıp eu romu cihaz hafızasına atın fastboota geçince twrpyi kalıcı olarak flashlamayin yani tek kullanımlık twrp açın aşağıdaki komut ile
Fastboot boot twrp.img
Komutunu yazınca cihaz twrp ekranında açılır direk hiç bir şey yapmadan install seçip romu kurun kurulum sonrası geri gelip wipe yapıp reboot edin cihaz sorunsuz açılır.

Bir hafta kadar önce aynı sorunu bende yaşadım bootloptan çıkarmak basit olduğu için stres yapmadan bu şekilde aştım sorunu kurulum bitince isterseniz kalıcı twrp atabilirsiniz ama direk eu rom kurmadan kalıcı twrp atınca nedendir bilmem cihaz hafızasını görmüyor ve kurulumda hata veriyor geçici olanda hata vermiyor

azizomerr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aziz
Cihazım
a1
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yine aynı hatayı verir hocam yapmanız gereken cihaza mi flash tool ile önce MIUI 13 kurun dikkat edin boot kilidi kilitlenmesin cihazın kurulumunu yapıp USB ayıklama açıp eu romu cihaz hafızasına atın fastboota geçince twrpyi kalıcı olarak flashlamayin yani tek kullanımlık twrp açın aşağıdaki komut ile
Fastboot boot twrp.img
Komutunu yazınca cihaz twrp ekranında açılır direk hiç bir şey yapmadan install seçip romu kurun kurulum sonrası geri gelip wipe yapıp reboot edin cihaz sorunsuz açılır.

Bir hafta kadar önce aynı sorunu bende yaşadım bootloptan çıkarmak basit olduğu için stres yapmadan bu şekilde aştım sorunu kurulum bitince isterseniz kalıcı twrp atabilirsiniz ama direk eu rom kurmadan kalıcı twrp atınca nedendir bilmem cihaz hafızasını görmüyor ve kurulumda hata veriyor geçici olanda hata vermiyor
Hocam yanlışlıkla twrp yi kalıcı hale getirmişim. Ses açma+güç tuşuna basınca twrp geliyor artık. Cihazda şuan eu 13.0.12 var.

Yapmam gereken adimlar şunlar mi hatam var ise duzeltin.

1- cihazdaki twrp modu silecem
2- global 13 rom yuklicem
3-o rom üzerindeyken bu güncel eu rom u telefona atıp twrp açıp yükleme yapıyoruz?

azizomerr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aziz
Cihazım
a1
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wipe - Format Data bölümüne tıkla gelen bölümde klavye ile yes yazıp onayla yani dahili hafızayı komple sil reeboot recovery yap (recoveryden çıkıp tekrar gir ) dahili hafıza görünür.
Hocam yaptım fakat eu rom u kurmuyor yine hata veriyor

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Hocam yaptım fakat eu rom u kurmuyor yine hata veriyor
İndirdiğiniz dosyada sıkıntı olmasın hocam atar mısınız linkini dosya bozuk inmiş olabilir denedim sorunsuz çalışıyor aşağıdaki yazdığınız şekilde yaptığınız zaman
Hocam yanlışlıkla twrp yi kalıcı hale getirmişim. Ses açma+güç tuşuna basınca twrp geliyor artık. Cihazda şuan eu 13.0.12 var.

Yapmam gereken adimlar şunlar mi hatam var ise duzeltin.

1- cihazdaki twrp modu silecem
2- global 13 rom yuklicem
3-o rom üzerindeyken bu güncel eu rom u telefona atıp twrp açıp yükleme yapıyoruz?

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Arkadaşlar merhaba.
benim telefonum m8se ( bu konu için farklı bi telefon ama sorunum benzer)

rom yüklerken hata aldım ve miflash ile çin rom yükledim. Daha sonra twrp yükledim, twrp açılıyor ve global rom yüklemesini yapıyor buraya kadar herşey normal stabil fakat, global eu rom yükledikten sonra yeniden başlat dediğimde twrp siliniyor ve fastboot ekranına atıyor. 10 15 defa farklı rom sürümleri ile denedim hiç birinde yapamadım.

sizce sorunum ne olabilir. aynı yolları izleyerek bir çok kez rom yüklemiştim.
hatta twrp sorunlu olabilir diye pithblack yükledim ondada aynısını yaptı.

Üst Alt