Yardım 11 t pro room yükleyemiyorum

ejderha01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adım
Cihazım
cihazım
Konular
3
Merhaba, telefoncu Hindistan room atmıştı, bende sonra twrp kurdum. Şuan Hindistandan çıkayım diyorum twrp hata veriyor. Sıkıldım Hindistandan.

Şöyle birşey dedi telefoncu en başta, malum şu diyot degisiminden sonra "global kabul etmiyor. " Hindistan kurdum dedi.

Nasıl bundan kurtulurum arkadaşlar, şuan telefonu sıfırladım twrp duruyor tlf açılıyor. Tavsiyenize ihtiyacım var

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Merhaba, telefoncu Hindistan room atmıştı, bende sonra twrp kurdum. Şuan Hindistandan çıkayım diyorum twrp hata veriyor. Sıkıldım Hindistandan.

Şöyle birşey dedi telefoncu en başta, malum şu diyot degisiminden sonra "global kabul etmiyor. " Hindistan kurdum dedi.

Nasıl bundan kurtulurum arkadaşlar, şuan telefonu sıfırladım twrp duruyor tlf açılıyor. Tavsiyenize ihtiyacım var
H.kadioglu

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
global cihaza her rom yüklenir o da telefoncunun ayıbı ne diyelim. fastboot rom yükleyin twrp şu bu uğraşmayın. forumda anlatım ve rehberleri mevcut.

zaten kullandığınız rom ile hindistan romunun bir farkı yok kullanın gitsin. isminde hindistan geçiyor diye steril değil zannetmeyin angel~~

Üst Alt