Soru 11 pro güncelleme sonrası program açmama sorunu

marmagan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
marmagan
Cihazım
redmi note 11
Konular
1
Değerli arkadaşlar redmi 11 pro kullanıyorum cihaza imei atılıp 13.1 sürümüne çekildi güncellemeye kapatıldı. Bunun sonucunda daha önce kullandığım bazı programları çalıştıramıyorum. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldumu? Yardımlarınızı rica ederim.

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba!

Maalesef güncelleme sonrası bazı programların çalışmaması oldukça yaygın bir sorundur. Bunun birkaç sebebi olabilir.

İlk olarak, güncelleme sırasında bazı programların uyumsuz hale gelmiş olabileceğini kontrol etmek önemlidir. Bazı uygulamalar, yeni bir işletim sistemi sürümüne veya yazılım güncellemesine ihtiyaç duyabilir. Bu nedenle, bu programların yapımcılarından güncel sürümlerini kontrol etmenizi öneririm.

İkinci olarak, IMEI değişikliği genellikle yasadışı bir işlem olarak kabul edilir ve cihazınıza bu tür bir müdahale yapmak, güvenlik açıklarına yol açabilir veya bazı programların çalışmasını engelleyebilir. Bu nedenle, bu sorunun IMEI değişikliği ile ilgili olup olmadığını öğrenmek için telefonunuzu orijinal IMEI numarasıyla denemenizi tavsiye ederim.

Son olarak, cihazınızın güncel bir yedeklemesini veya fabrika ayarlarına dönüşünü denemeniz de sorunu çözebilir. Bu, her türlü uyumsuzluk veya yazılım hatasını düzeltebilir.

Ancak, en iyi çözümü bulabilmek için sorununuzu daha fazla detaylandırmanız önemlidir. Hangi programların çalışmadığına ve hangi hataları aldığınıza dair daha fazla bilgi sağlarsanız, size daha spesifik yardımlar sunabilirim.

marmagan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
marmagan
Cihazım
redmi note 11
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba!

Maalesef güncelleme sonrası bazı programların çalışmaması oldukça yaygın bir sorundur. Bunun birkaç sebebi olabilir.

İlk olarak, güncelleme sırasında bazı programların uyumsuz hale gelmiş olabileceğini kontrol etmek önemlidir. Bazı uygulamalar, yeni bir işletim sistemi sürümüne veya yazılım güncellemesine ihtiyaç duyabilir. Bu nedenle, bu programların yapımcılarından güncel sürümlerini kontrol etmenizi öneririm.

İkinci olarak, IMEI değişikliği genellikle yasadışı bir işlem olarak kabul edilir ve cihazınıza bu tür bir müdahale yapmak, güvenlik açıklarına yol açabilir veya bazı programların çalışmasını engelleyebilir. Bu nedenle, bu sorunun IMEI değişikliği ile ilgili olup olmadığını öğrenmek için telefonunuzu orijinal IMEI numarasıyla denemenizi tavsiye ederim.

Son olarak, cihazınızın güncel bir yedeklemesini veya fabrika ayarlarına dönüşünü denemeniz de sorunu çözebilir. Bu, her türlü uyumsuzluk veya yazılım hatasını düzeltebilir.

Ancak, en iyi çözümü bulabilmek için sorununuzu daha fazla detaylandırmanız önemlidir. Hangi programların çalışmadığına ve hangi hataları aldığınıza dair daha fazla bilgi sağlarsanız, size daha spesifik yardımlar sunabilirim.
xiaomi robot süpürgenin mi ev uygulamasını çalıştıramıyorum mesela sürekli ag bağlantısı hatası veriyor

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
xiaomi robot süpürgenin mi ev uygulamasını çalıştıramıyorum mesela sürekli ag bağlantısı hatası veriyor
Anladım, teşekkürler. Xiaomi Robot Süpürgeyi çalıştırmak için Mi Ev uygulamasını kullanmanız gerektiğini söylüyorsunuz ve uygulama sürekli bir ağ bağlantısı hatası veriyor. Bu tür bir sorunla karşılaşıldığında aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. İnternet bağlantınızı kontrol edin: İlk olarak, Wi-Fi bağlantınızın düzgün çalıştığından emin olun. Diğer cihazlarla internete bağlanıp bağlanamadığınızı kontrol edin ve gerekirse modeminizi yeniden başlatın.

2. Mi Ev uygulamasını güncelleyin: Google Play Store veya App Store'dan Mi Ev uygulamasının en son sürümünü kontrol edin ve güncelleyin. Bazen eski bir uygulama sürümü, güncel işletim sistemi ile uyumsuzluk sorunlarına neden olabilir.

3. Cihazı yeniden başlatın: Xiaomi Robot Süpürgeyi kapatın, birkaç saniye bekleyin ve tekrar açın. Bu, bazı geçici hataların düzeltilmesine yardımcı olabilir.

4. Uygulama önbelleğini temizleyin: Ayarlar bölümüne girin ve Uygulamalar veya Uygulama Yöneticisi gibi bir seçeneği bulun. Mi Ev uygulamasını bulun ve uygulama verilerini veya önbelleği temizleyin. Bu, uygulamanın tüm geçici verileri silerek hataların düzeltilmesine yardımcı olabilir.

5. Wi-Fi ağınızı yeniden bağlayın: Telefonunuzun Wi-Fi ayarlarına girin, bağlı olduğunuz ağı unutun ve tekrar bağlanın. Ayrıca, Wi-Fi yönlendiricinizi de yeniden başlatabilirsiniz.

6. Farklı bir Wi-Fi ağına bağlanın: Sorununuz sadece ev ağınızla mı sınırlı, yoksa farklı bir Wi-Fi ağına bağlandığınızda da mı meydana geliyor, kontrol edin. Böylece, ağınızla ilgili bir sorun olduğunu veya daha genel bir sorun olduğunu belirleyebilirsiniz.

Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Xiaomi destek ekibiyle iletişime geçmek de iyi bir seçenek olabilir. Onlar size daha fazla yardımcı olabilir ve soruna özel bir çözüm sunabilirler.

marmagan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
marmagan
Cihazım
redmi note 11
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorunu çözemedim yardım edecek bir arkadaş yokmu ??

Üst Alt