Yardım 11.4 guncellemesi

Natamiant

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Yapayım mı bunu 11.0 kalsın mi

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Dn@

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yns
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
1
Hocam yapabilirsin yalnız 1 hafta düzenli kullanmanızı öneririm çünkü oturması zaman alıyor herkes bende sorun var diyor okuduğum kadarıyla fakat bende sıfır sorun şarj acayip bir durum çok iyi gidiyor attığım görüntü ile göre bilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-02-16-10-51-24-384_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-02-16-10-51-24-384_com.miui.securitycenter.jpg
    95,5 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2020-02-16-10-51-19-037_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-02-16-10-51-19-037_com.miui.securitycenter.jpg
    263,5 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_2020-02-16-10-51-00-679_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-02-16-10-51-00-679_com.android.settings.jpg
    195,1 KB · Görüntüleme: 74

Securom

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Securom
Cihazım
Mi 9t
Konular
9
Hocam yapabilirsin yalnız 1 hafta düzenli kullanmanızı öneririm çünkü oturması zaman alıyor herkes bende sorun var diyor okuduğum kadarıyla fakat bende sıfır sorun şarj acayip bir durum çok iyi gidiyor attığım görüntü ile göre bilirsiniz.
Selamin aleykum

Siz guncelleme yaptiktan sonra herhangibir islem telefonunuza reset veya fabrika ayarlarina dondurdurme yaptinizi acaba

Dn@

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yns
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
1
Evet hocam güncellemeden sonra hard format attım sil baştan cihazı açtım ama 5 gün fark ediyor şarj da güncelleme olsun ayarlamalar olsun , güncelledikten sonra 1 hafta içinde oturdu zaten şimdi daha iyi oldu açıkçası rom root atmak istiyordum ama baktım canavar gibi gidiyor hiç bulaşma dan herşeyi kullanıyorum ve bu güncelleme gerçekten telefonu uçurdu

Securom

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Securom
Cihazım
Mi 9t
Konular
9
Evet hocam güncellemeden sonra hard format attım sil baştan cihazı açtım ama 5 gün fark ediyor şarj da güncelleme olsun ayarlamalar olsun , güncelledikten sonra 1 hafta içinde oturdu zaten şimdi daha iyi oldu açıkçası rom root atmak istiyordum ama baktım canavar gibi gidiyor hiç bulaşma dan herşeyi kullanıyorum ve bu güncelleme gerçekten telefonu uçurdu
Hah iste pil konusunda olumlu donguler alan kisiler genelde bunu yapmislar bana hardreset nasil atilir siz nasil yonergeler izlediniz banada detayli anlatirmisiniz cunku benim pek bilgim yok telefonum turkiye garantili ve bootloader kapali hicbir islem yapilmamis tesekkurediyorum

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Hah iste pil konusunda olumlu donguler alan kisiler genelde bunu yapmislar bana hardreset nasil atilir siz nasil yonergeler izlediniz banada detayli anlatirmisiniz cunku benim pek bilgim yok telefonum turkiye garantili ve bootloader kapali hicbir islem yapilmamis tesekkurediyorum
Garantili ve bootloader kapaliysa imei işlemli değildir o zaman. Youtube dan modelinizle ilgili güncelleme sonrası hard reset videosu izleyip uygulayabilirsiniz. Gayet kolay bir işlem. Stock recovery den wipe all data yapmalısiniz temiz kurulum için. Ya da ayarlar kısmından fabrika ayarlarına almalısiniz. Uygulama ve verileriniz silinecek yedek almanızda fayda var.

Dn@

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yns
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
1
Garantili ve bootloader kapaliysa imei işlemli değildir o zaman. Youtube dan modelinizle ilgili güncelleme sonrası hard reset videosu izleyip uygulayabilirsiniz. Gayet kolay bir işlem. Stock recovery den wipe all data yapmalısiniz temiz kurulum için. Ya da ayarlar kısmından fabrika ayarlarına almalısiniz. Uygulama ve verileriniz silinecek yedek almanızda fayda var.

Merttamer kardeşimi zin dediği gibi stock recovey den wipe all data yap en temiz format şekli bu çünkü herşeyi siliyor bende bu şekil yaptım ve gayet olumlu sonuç doğdu şuan telefonu elimden bırakmıyorum düşünün siz hocam

Securom

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Securom
Cihazım
Mi 9t
Konular
9
Merttamer kardeşimi zin dediği gibi stock recovey den wipe all data yap en temiz format şekli bu çünkü herşeyi siliyor bende bu şekil yaptım ve gayet olumlu sonuç doğdu şuan telefonu elimden bırakmıyorum düşünün siz hocam
Peki wipe all data yaparsak rom da gider mi yani rom atilmasi gerekmez degil mi

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Peki wipe all data yaparsak rom da gider mi yani rom atilmasi gerekmez degil mi
Rom silinmez hocam wipe all data yaparak. Telefon ilk açılış ekranında olduğu sıfırlanmış halde açılır ve kurulum yapar, uygulama vs yüklersiniz. Tabi bunlar imei işlemsiz orijinal kayıtlı cihazlar için geçerli. Aksi halde mevcut imei silinir.

Üst Alt