Yapayım mı bunu 11.0 kalsın mi
Selamin aleykumHocam yapabilirsin yalnız 1 hafta düzenli kullanmanızı öneririm çünkü oturması zaman alıyor herkes bende sorun var diyor okuduğum kadarıyla fakat bende sıfır sorun şarj acayip bir durum çok iyi gidiyor attığım görüntü ile göre bilirsiniz.
Hah iste pil konusunda olumlu donguler alan kisiler genelde bunu yapmislar bana hardreset nasil atilir siz nasil yonergeler izlediniz banada detayli anlatirmisiniz cunku benim pek bilgim yok telefonum turkiye garantili ve bootloader kapali hicbir islem yapilmamis tesekkurediyorumEvet hocam güncellemeden sonra hard format attım sil baştan cihazı açtım ama 5 gün fark ediyor şarj da güncelleme olsun ayarlamalar olsun , güncelledikten sonra 1 hafta içinde oturdu zaten şimdi daha iyi oldu açıkçası rom root atmak istiyordum ama baktım canavar gibi gidiyor hiç bulaşma dan herşeyi kullanıyorum ve bu güncelleme gerçekten telefonu uçurdu
Garantili ve bootloader kapaliysa imei işlemli değildir o zaman. Youtube dan modelinizle ilgili güncelleme sonrası hard reset videosu izleyip uygulayabilirsiniz. Gayet kolay bir işlem. Stock recovery den wipe all data yapmalısiniz temiz kurulum için. Ya da ayarlar kısmından fabrika ayarlarına almalısiniz. Uygulama ve verileriniz silinecek yedek almanızda fayda var.Hah iste pil konusunda olumlu donguler alan kisiler genelde bunu yapmislar bana hardreset nasil atilir siz nasil yonergeler izlediniz banada detayli anlatirmisiniz cunku benim pek bilgim yok telefonum turkiye garantili ve bootloader kapali hicbir islem yapilmamis tesekkurediyorum
Garantili ve bootloader kapaliysa imei işlemli değildir o zaman. Youtube dan modelinizle ilgili güncelleme sonrası hard reset videosu izleyip uygulayabilirsiniz. Gayet kolay bir işlem. Stock recovery den wipe all data yapmalısiniz temiz kurulum için. Ya da ayarlar kısmından fabrika ayarlarına almalısiniz. Uygulama ve verileriniz silinecek yedek almanızda fayda var.
Peki wipe all data yaparsak rom da gider mi yani rom atilmasi gerekmez degil miMerttamer kardeşimi zin dediği gibi stock recovey den wipe all data yap en temiz format şekli bu çünkü herşeyi siliyor bende bu şekil yaptım ve gayet olumlu sonuç doğdu şuan telefonu elimden bırakmıyorum düşünün siz hocam
Rom silinmez hocam wipe all data yaparak. Telefon ilk açılış ekranında olduğu sıfırlanmış halde açılır ve kurulum yapar, uygulama vs yüklersiniz. Tabi bunlar imei işlemsiz orijinal kayıtlı cihazlar için geçerli. Aksi halde mevcut imei silinir.Peki wipe all data yaparsak rom da gider mi yani rom atilmasi gerekmez degil mi