- Adım
- Eyüphan
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 21
11.11 de Bluetooth kulakiçi kulaklık arıyorum 140 TL bütçem var önerebilecek olan varmı ?
Hahaha fiyat politikasını biliyorum da bu vesileyle almış oluyoruz Ses kalitesi kötü mü o kadar ya onu alacaktım :/ QCY hakkında ne düşünüyorsunuz ?Hocam moralinizi bozmak gibi olmasın ama 11.11 de indirim diye birşey yok aslında. 4-5 gün sonra da aynı sitede aynı fiyatlara bulabilirsiniz ürünleri. Hatta başka sitelerde daha ucuza da bulabilirsiniz. Sadece bir siteye takılı kalmayın, tüm siteleri araştırın derim
Bu arada xiaomi nin 150-160 lira civarında olan bluetooth kulaklığını birkaç gün önce arkadaşım aldı. Ses kalitesi 70 liralık kablolu jbl kulaklıklar kadar iyi değil. Öneride bulunamasamda en azından o kulaklığa karşı uyarayım
Aslında daha önce çok üst düzey kulaklıklar kullanmadıysanız kesinlikle sizi memnun eder. Fakat dediğim gibi, yakın fiyatta ki kablolu kulaklıklarla tecrübeniz olduysa en azından, bu kulaklık bi tık hayal kırıklığı yaratabilir. Ama diğer bluetooth kulaklıklarla hiç karşılaştırma şansım olmadı. Belki de bluetooth kulaklıkların standartları düşünülürse iyi bir kulaklık olabilir. Ben sadece kablolu 80 liralık jbl ile kıyasladımHahaha fiyat politikasını biliyorum da bu vesileyle almış oluyoruz Ses kalitesi kötü mü o kadar ya onu alacaktım :/ QCY hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Belirtmeyi unutmuşum, QCY hakkında pek bir fikrim yokAslında daha önce çok üst düzey kulaklıklar kullanmadıysanız kesinlikle sizi memnun eder. Fakat dediğim gibi, yakın fiyatta ki kablolu kulaklıklarla tecrübeniz olduysa en azından, bu kulaklık bi tık hayal kırıklığı yaratabilir. Ama diğer bluetooth kulaklıklarla hiç karşılaştırma şansım olmadı. Belki de bluetooth kulaklıkların standartları düşünülürse iyi bir kulaklık olabilir. Ben sadece kablolu 80 liralık jbl ile kıyasladım
Kupon varda kulaklığa karar veremedim :/11.11 de genelde n11in kuponlariyla iyi fiyatlara geliyor. Eğer 11.11 öncesi fiyatlara hakimseniz uygun ürünler yakalayabilirsiniz.