Sohbet 11.11 indiriminde alınacak Bluetooth kulaklık tavsiye edersiniz ?

EyuphanBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüphan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
21
11.11 de Bluetooth kulakiçi kulaklık arıyorum 140 TL bütçem var önerebilecek olan varmı ?

ForzaJuve69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
Hocam moralinizi bozmak gibi olmasın ama 11.11 de indirim diye birşey yok aslında. 4-5 gün sonra da aynı sitede aynı fiyatlara bulabilirsiniz ürünleri. Hatta başka sitelerde daha ucuza da bulabilirsiniz. Sadece bir siteye takılı kalmayın, tüm siteleri araştırın derim :)
Bu arada xiaomi nin 150-160 lira civarında olan bluetooth kulaklığını birkaç gün önce arkadaşım aldı. Ses kalitesi 70 liralık kablolu jbl kulaklıklar kadar iyi değil. Öneride bulunamasamda en azından o kulaklığa karşı uyarayım :)

EyuphanBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüphan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam moralinizi bozmak gibi olmasın ama 11.11 de indirim diye birşey yok aslında. 4-5 gün sonra da aynı sitede aynı fiyatlara bulabilirsiniz ürünleri. Hatta başka sitelerde daha ucuza da bulabilirsiniz. Sadece bir siteye takılı kalmayın, tüm siteleri araştırın derim :)
Bu arada xiaomi nin 150-160 lira civarında olan bluetooth kulaklığını birkaç gün önce arkadaşım aldı. Ses kalitesi 70 liralık kablolu jbl kulaklıklar kadar iyi değil. Öneride bulunamasamda en azından o kulaklığa karşı uyarayım :)
Hahaha fiyat politikasını biliyorum da bu vesileyle almış oluyoruz :) Ses kalitesi kötü mü o kadar ya onu alacaktım :/ QCY hakkında ne düşünüyorsunuz ?

mustafaatess

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi 9 se
Konular
3
115e t5 aldım aliexpressden

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ForzaJuve69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
Hahaha fiyat politikasını biliyorum da bu vesileyle almış oluyoruz :) Ses kalitesi kötü mü o kadar ya onu alacaktım :/ QCY hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Aslında daha önce çok üst düzey kulaklıklar kullanmadıysanız kesinlikle sizi memnun eder. Fakat dediğim gibi, yakın fiyatta ki kablolu kulaklıklarla tecrübeniz olduysa en azından, bu kulaklık bi tık hayal kırıklığı yaratabilir. Ama diğer bluetooth kulaklıklarla hiç karşılaştırma şansım olmadı. Belki de bluetooth kulaklıkların standartları düşünülürse iyi bir kulaklık olabilir. Ben sadece kablolu 80 liralık jbl ile kıyasladım :)

ForzaJuve69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
Aslında daha önce çok üst düzey kulaklıklar kullanmadıysanız kesinlikle sizi memnun eder. Fakat dediğim gibi, yakın fiyatta ki kablolu kulaklıklarla tecrübeniz olduysa en azından, bu kulaklık bi tık hayal kırıklığı yaratabilir. Ama diğer bluetooth kulaklıklarla hiç karşılaştırma şansım olmadı. Belki de bluetooth kulaklıkların standartları düşünülürse iyi bir kulaklık olabilir. Ben sadece kablolu 80 liralık jbl ile kıyasladım :)
Belirtmeyi unutmuşum, QCY hakkında pek bir fikrim yok :)

olympos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
49
Kablosuz kulaklık önerilerinizi bende bekliyorum

dokidoki

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
bb q10
Konular
10
11.11 de genelde n11in kuponlariyla iyi fiyatlara geliyor. Eğer 11.11 öncesi fiyatlara hakimseniz uygun ürünler yakalayabilirsiniz.

EyuphanBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüphan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular