- Adım
- vatan sever
- Konular
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Android 10'dan 9'a(Oreo) dönüşten bahsediyoruz. Sıfırdan temiz kurulum yada 9'a(Oreo) ait twrp yedeği fark etmez iki türlü de brick oluyor mu onu soruyorum.
Android 10'dan(Q) 9'a(Oreo) dönmekten bahsediyorum. İster temiz kurulum ister 9'a(Oreo) ait TWRP ile olsun brick olurmu onu öğrenmeye çalışıyorum.
Format data önemli değil de
Anti: failed - 1 – 2 – 3 yazarsa cihazınızda rollback kontrolü bulunmuyor ve yazılım versiyonları arasında geçişler yapabilirsiniz.
Anti: 4 yazarsa maalesef ki telefonunuzda rollback kontrolü aktifleşmiş demektir ve yazılım versiyonlarında düşürme işlemi yaparsanız, telefonunuz brick olacaktır.
Bende 4 çıktı.
bu yazı kafamı karıştırdı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Android 10'dan(Q) 9'a(Oreo) dönmekten bahsediyorum. İster temiz kurulum ister 9'a(Oreo) ait TWRP ile olsun brick olurmu onu öğrenmeye çalışıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Format data önemli değil de
Anti: failed - 1 – 2 – 3 yazarsa cihazınızda rollback kontrolü bulunmuyor ve yazılım versiyonları arasında geçişler yapabilirsiniz.
Anti: 4 yazarsa maalesef ki telefonunuzda rollback kontrolü aktifleşmiş demektir ve yazılım versiyonlarında düşürme işlemi yaparsanız, telefonunuz brick olacaktır.
Bende 4 çıktı.
bu yazı kafamı karıştırdı.
Son düzenleme: