Çözüldü 10'dan 9'a dönebilirmiyim?

vatanperver

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
vatan sever
Konular
4
Android 10'dan 9'a(Oreo) dönüşten bahsediyoruz. Sıfırdan temiz kurulum yada 9'a(Oreo) ait twrp yedeği fark etmez iki türlü de brick oluyor mu onu soruyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Android 10'dan(Q) 9'a(Oreo) dönmekten bahsediyorum. İster temiz kurulum ister 9'a(Oreo) ait TWRP ile olsun brick olurmu onu öğrenmeye çalışıyorum.

Format data önemli değil de
Anti: failed - 1 – 2 – 3 yazarsa cihazınızda rollback kontrolü bulunmuyor ve yazılım versiyonları arasında geçişler yapabilirsiniz.
Anti: 4 yazarsa maalesef ki telefonunuzda rollback kontrolü aktifleşmiş demektir ve yazılım versiyonlarında düşürme işlemi yaparsanız, telefonunuz brick olacaktır.

Bende 4 çıktı.
bu yazı kafamı karıştırdı.

Son düzenleme:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Android 10'dan 9'a(Oreo) dönüşten bahsediyoruz. Sıfırdan temiz kurulum yada 9'a(Oreo) ait twrp yedeği fark etmez iki türlü de brick oluyor mu onu soruyorum.

Android 10'dan(Q) 9'a(Oreo) dönmekten bahsediyorum. İster temiz kurulum ister 9'a(Oreo) ait TWRP ile olsun brick olurmu onu öğrenmeye çalışıyorum.

Format data önemli değil de
Anti: failed - 1 – 2 – 3 yazarsa cihazınızda rollback kontrolü bulunmuyor ve yazılım versiyonları arasında geçişler yapabilirsiniz.
Anti: 4 yazarsa maalesef ki telefonunuzda rollback kontrolü aktifleşmiş demektir ve yazılım versiyonlarında düşürme işlemi yaparsanız, telefonunuz brick olacaktır.

Bende 4 çıktı.
bu yazı kafamı karıştırdı.
Hocam bende de 4 var ama ben istediğim roma geçiş yapıyorum custom romlarda fark etmiyor sadece stock romda arb 4 romlar arası geçiş yapılabiliyor

vatanperver

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
vatan sever
Konular
4
Arkadaşlar halletim.
Şöyle ki; Rollback 4 çıkmasına rağmen
Merdanstbdw adlı arkadaşın cesaretlendirmesi ile 4 Wipe, Format data yaparak Masik (android 9'a) roma döndüm hiç bir sıkıntı çıkmadı. tek dikkat etmeniz gereken şey Android 10 da TitaniumBackupla alınan yedekleri geri yüklerseniz process acora durdu hatası oluyor. kurulumdan sonra her şeyi yeniden kuruyorsunuz yani, yedekten değil. Eğer android 9la TitaniumBackup yedeğiniz varsa oradan geri yükleyebilirsiniz onda bir sıkıntı yok.
İlgilenip fikir beyan eden herkese teşekkürler.

ismailozses

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yok
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
26
Arkadaşlar halletim.
Merdanstbdw adlı arkadaşın cesaretlendirmesi ile 4 Wipe, Format data yaparak Masik (android 9'a) roma döndüm hiç bir sıkıntı çıkmadı. tek dikkat etmeniz gereken şey Android 10 da TitaniumBackupla alınan yedekleri geri yüklerseniz process acora durdu hatası oluyor. kurulumdan sonra her şeyi yeniden kuruyorsunuz yani, yedekten değil. Eğer android 9la TitaniumBackup yedeğiniz varsa oradan geri yükleyebilirsiniz onda bir sıkıntı yok.
TitaniumBackup hangi sürümünü kullanıyorsunuz link atabilir misiniz yada dosyayı. Teşekkürler...

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Arkadaşlar halletim.
Güle güle kullanın hocam

vatanperver

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
vatan sever
Konular
4
TitaniumBackup hangi sürümünü kullanıyorsunuz link atabilir misiniz yada dosyayı. Teşekkürler...
Titanium 8.0 kurup sonra son sürümü (pro) kuruyorum. 8.0'ı kurmadan son sürümü kurunca çalıştiramadım hiç bir rom da. Forum kurallarına aykırı değilse apk'larını paylaşabilirim.

ismailozses

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yok
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
26
Titanium 8.0 kurup sonra son sürümü (pro) kuruyorum. 8.0'ı kurmadan son sürümü kurunca çalıştiramadım hiç bir rom da. Forum kurallarına aykırı değilse apk'larını paylaşabilirim.
Özelden atabilir misiniz. Teşekkürler

Üst Alt