Sohbet 10bin mah slim power bank soket tamiri hakkinda

• Konbuyu başlatan m35
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 273

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
merhaba arkadaslar.
resimde de isaretledigim cikis soketi yerinden oynuyor ilk fark ettigimde yamuk duruyordu cocuk kablo takiliyken basmisti uzerine muhtemelen ondan oldu. ancak suan sorunsuz sarj ediyor ama ben pek guvenemedim bunu tamir edebilicek birisi varmidir.
yuksek kapasiteli bi bataryasi oldugu icin pek guvenemedim bu sekilde kullanmaya kabloyu taktigim zaman net olarak oynadigini gorebiliyorum zaten.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bulunduğunuz/Yaşadığınız yerde tamirciler yapar, sokağa çıkma yasağı başlamadan yaptırın bence :D

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
soyle bilindik duzgun bi tamirciye yaptirmak lazim. zenex yapar ama.onuda bunun icin rahatsiz etmek olmaz :) bendede lehim tabancasi yok bide power bank olunca zarari olurmu olmazmi kisadevre yaptirirmiyim tecrube sifir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

once dayanamadim sokdum baktim bacaklar saglam duruyor ama o sekilde nasil yamulmustu soket ben anlam veremedim sanirim.anakarti esnedi biraz cocuk kablo ustundeyken basinca. kablonun soketu dahi yamulmustu kablonun erkek ucu hasar gormustu attim onu cope cidden saglammi sanirim bunlarhandshake~~clap~~

Son düzenleme:
Üst Alt