- Adım
- Burak
- Cihazım
- Sweet
- Konular
- 14
.
Son düzenleme:
Hocam orada güncelsiniz dese de demesede siz manual yapacaksınız hocam güncellemeyi kontrol edin internet üzerinden yeni rom çıkınca twrp den yükleyin.Merhaba arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi bu sorunla karşılaştım. Biliyorum manuel indirip kurabilirim lakin tüm eu sürümlerinde aynı hatayı alıyorum. Bu sorunun mi flash Türkçe 2018.05.28 sürümünü kullandığım için olduğu kanaatindeyim. Siz ne düşünüyorsunuz.
Nobita Nobi Hocamın dediği gibi manuel yapmanız lazımMerhaba arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi bu sorunla karşılaştım. Biliyorum manuel indirip kurabilirim lakin tüm eu sürümlerinde aynı hatayı alıyorum. Bu sorunun mi flash Türkçe 2018.05.28 sürümünü kullandığım için olduğu kanaatindeyim. Siz ne düşünüyorsunuz.
Biliyorum hocam. Lakin eskiden otomatik güncelleme geliyordu. Bu yüzden sordum,eu sürümlerinin hepsinde aynı sorun var.Hocam orada güncelsiniz dese de demesede siz manual yapacaksınız hocam güncellemeyi kontrol edin internet üzerinden yeni rom çıkınca twrp den yükleyin.
evet bende eu kullanıyorum bendede aynı güncelsiniz diyorBiliyorum hocam. Lakin eskiden otomatik güncelleme geliyordu. Bu yüzden sordum,eu sürümlerinin hepsinde aynı sorun var.
Haa hocam oto güncelleme gelince kendisi yapabiliyormuydu hocamBiliyorum hocam. Lakin eskiden otomatik güncelleme geliyordu. Bu yüzden sordum,eu sürümlerinin hepsinde aynı sorun var.
Otadan güncelleme geliyordu ve indirelebiliyordu. Daha sonra twrpden flaşlıyordumHaa hocam oto güncelleme gelince kendisi yapabiliyormuydu hocam