Soru 1080p 60fps video kaydında fps kaybı yaşayan var mı?

htht

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ht
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
2
Merhaba arkadaşlar. Kendi cihazımda 1080p 60fps video kaydı yaparken kayıt fps inin 4-5 saniyede bir düştüğünü gözlemledim.
Miui 11 ve 12 global romlarda tr 12.02 de eu rom da kısacası tüm romlarda hatta farklı gcam sürümlerinde hatta open camerada bu sorunu gözlemledim. Özellikle kamera ile sağa sola dönerken çok belli oluyor. Sizden ricam kendi cihazlarınızda bu sorunun olup olmadığını kontrol etmeniz. Eğer sorun her cihazda varsa geliştiricilerin düzeltmesi için community e yazmayı da düşünüyorum.

fuathan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fuathan
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Turizm Ticaret
Konular
0
Merhaba arkadaşlar. Kendi cihazımda 1080p 60fps video kaydı yaparken kayıt fps inin 4-5 saniyede bir düştüğünü gözlemledim.
Miui 11 ve 12 global romlarda tr 12.02 de eu rom da kısacası tüm romlarda hatta farklı gcam sürümlerinde hatta open camerada bu sorunu gözlemledim. Özellikle kamera ile sağa sola dönerken çok belli oluyor. Sizden ricam kendi cihazlarınızda bu sorunun olup olmadığını kontrol etmeniz. Eğer sorun her cihazda varsa geliştiricilerin düzeltmesi için community e yazmayı da düşünüyorum.
Aslında bende yaşıyorum bu durumu böyle sağa sola dönerken sanki fps drop oluyor.

htht

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ht
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında bende yaşıyorum bu durumu böyle sağa sola dönerken sanki fps drop oluyor.
Evet bende otomatik pozlamadan veya eisten yaptığını düşündüm ama bu ayarlar kapalı denediğimde de sonuç değişmedi. Sanırım yazılımsal olarak bir sıcaklık veya güç bariyeri var pil tüketimi kaynaklı her 5 saniyede bir yapmasından yola çıkarsak.

Üst Alt