Yardım 100TL kulaklik

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global MIUI 11
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Kapalı
Müzik dinlemeyi çok seven birisiyim özellikle trap veya hiphop çok hoşuma gider aynı zamanda kendi capimda beatler yapıyorum. Bana bu fiyat aralığında güzel bir kulaklık gereiyoe yardımlarını için şimdiden teşekkürler.

Kablolu istiyorum.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Arkadaşlar kz zs3 aldım çok memnunum almak isteyenlere tavsiye ediyorum
Knowledge Zenith almakla en iyisini yaptınız hocam.ZS3 kullanmadım ama kullandığım ZS 10PRO modeli o fiyata o işleri yapıyorsa her kulaklığı iyi kalite sunuyordur.ES4 modelide bass ve tizleri başarılı, ayrımı ve detayı iyi, vokalleri biraz yapay, müzik kayıt kalitesi ve kaynak seçen, fiyatına göre oldukça başarılı bir sesi olan kulaklıktı.Hayırlı olsun kulaklığınız.İyi günlerde kullanın.

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Knowledge Zenith almakla en iyisini yaptınız hocam.ZS3 kullanmadım ama kullandığım ZS 10PRO modeli o fiyata o işleri yapıyorsa her kulaklığı iyi kalite sunuyordur.ES4 modelide bass ve tizleri başarılı, ayrımı ve detayı iyi, vokalleri biraz yapay, müzik kayıt kalitesi ve kaynak seçen, fiyatına göre oldukça başarılı bir sesi olan kulaklıktı.Hayırlı olsun kulaklığınız.İyi günlerde kullanın.
Evet hocam tam bir ust seviye performans yok ama fiyatına göre muhteşemmis bekledigiminde üstünde kablo olayı çok güzel ayrıca seyahatte falan kabloyu çıkartmak iyi olur. Kulağa da tam oturan yapısı var size ne kadar teşekkür etsem az tavsiyeniz için çok ama çok tesekkurler

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Evet hocam tam bir ust seviye performans yok ama fiyatına göre muhteşemmis bekledigiminde üstünde kablo olayı çok güzel ayrıca seyahatte falan kabloyu çıkartmak iyi olur. Kulağa da tam oturan yapısı var size ne kadar teşekkür etsem az tavsiyeniz için çok ama çok tesekkurler
Rica ederim,beğenmenize sevindimangel~~

Oyla:
Üst Alt