Yardım 10 puanlık uzmanlık sorusudur.

• Konbuyu başlatan Jcoder
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 639

Jcoder

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurhan
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.6
Telefon Modeli
Redmi Note 9
Bootloader Kilidi
Açık
10 puanlık esnaflık sorusu.
X kişisi,telefonun fiyatı+50₺ (yazılım) olmak üzere telefon alıyor.Kaydi yapan orijinal bandlari uçuruyor baseband durumu oluyor.Volte ile SMS gitmiyor aramalar düşmüyor bir sürü sorun vs.Tool ile başka bir yazılımcı 2 yöntem deniyor tamir olmuyor.
Satıcı telefonu iade almalı mı?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Jcoder, Almamalı yada tamir ücretini düşüp almalı sonuç da kullanıcı hatası 😉

Durum izah edilip "müşteri memnuniyeti" çerçevesinde de iade alabilir...

Esnafın ruh hali önemli...

Oyla:

itech

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
iPhone13ProMax
Meslek
BilgisayarTekniker
Konular
2
ilk satışı yapan kişi sağlam çalışır şekilde teslim etmiş alan kişi de görmüş bakmış denemiş beğenmiş almış buraya kadar herşey tamam satarken yapılan yanlış bir yıl üç ay beş ay yazılım garantili diyerek verdiğiniz cihazları son kullanıcı şöyle anlıyor ben bu cihazın içinden de geçsem nasıl olsa satan kişi buna bakmak zorundadır başıma bizzat gelmiş bir olaydan alıntıdır .

benim uygulamış olduğum yol şu şekildedir cihazı asla satmış olduğum rakamdan geri almam çünkü artık sattığım durumda değil
ama müşteri madur olmasın diye elimden gelen bir şey var ise ücretli veya ücretsiz yapılacak işleme bağlı şekilde bunu yaparım inatla geri almamı istiyorlar ise hurda fiyandından yardımcı olabilirim anca çünkü burda suçlu olan ben değilim neden ihale benim üzerime yıkılsın durduk yere kimsenin kimseyi madur etmeye hakkı yoktur .

hiç bir yerel satıcı (ana bayi) donanım yazılım gözetmeksizin kurcalanmış cihaza garanti de vermez bakmaz da ücretli onarım der cihazın yarı parasını talep eder .

Oyla:

Jcoder

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurhan
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Jcoder, Almamalı yada tamir ücretini düşüp almalı sonuç da kullanıcı hatası 😉

Durum izah edilip "müşteri memnuniyeti" çerçevesinde de iade alabilir...

Esnafın ruh hali önemli...
Telefonu online bir şekilde satın alırken IMEI kaydı yapılsın talebi kullanıcı hatası mı oluyor hocam onu anlamadım 😀 telefon geldiğinde zaten problemliydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk satışı yapan kişi sağlam çalışır şekilde teslim etmiş alan kişi de görmüş bakmış denemiş beğenmiş almış buraya kadar herşey tamam satarken yapılan yanlış bir yıl üç ay beş ay yazılım garantili diyerek verdiğiniz cihazları son kullanıcı şöyle anlıyor ben bu cihazın içinden de geçsem nasıl olsa satan kişi buna bakmak zorundadır başıma bizzat gelmiş bir olaydan alıntıdır .

benim uygulamış olduğum yol şu şekildedir cihazı asla satmış olduğum rakamdan geri almam çünkü artık sattığım durumda değil
ama müşteri madur olmasın diye elimden gelen bir şey var ise ücretli veya ücretsiz yapılacak işleme bağlı şekilde bunu yaparım inatla geri almamı istiyorlar ise hurda fiyandından yardımcı olabilirim anca çünkü burda suçlu olan ben değilim neden ihale benim üzerime yıkılsın durduk yere kimsenin kimseyi madur etmeye hakkı yoktur .

hiç bir yerel satıcı (ana bayi) donanım yazılım gözetmeksizin kurcalanmış cihaza garanti de vermez bakmaz da ücretli onarım der cihazın yarı parasını talep eder .
İkinci repairden önce cihaz zaten sorunlu bir şekilde geldi hocam.İkinci repairi yapan kişi bir nebze problemleri çözdü.

Oyla:

arinalp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
6
Zaten hatayı online alışveriş yaparak yapmış yapan kişi., Hatayı önce kendisinde aramalı

Oyla:
Üst Alt