Yardım 10.2.1.0 (OCAMIXM) Güncellemesi Hakkında mi 6 Cihaz İçin

Burakkeles

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
mi6
Konular
1
Arkadaşlar yaklaşık 1,5 senedir mi 6 kullanıcısıyım oldukça severek ve memnun olarak kullandığım cihazım da 10.2.1.0 (OCAMIXM) güncellemesi sonrasında telefonun hoparlörde karşı tarafın sesi patlıyor ayrıca daha önce kısık ses olarak konuştuğum cihazımla şimdi yüksek ses açık karşıdan gelen sesi duymakta zorlanıyorum. Güncelleme sonrası böyle sorun yaşayan var mı? Cihazı garantiye gönderdim 10 gün sonra geldi aynı sorun devam ediyor.

sozdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Muhasebe / Finans
Konular
1
Aynı sorun bende de var sokakta hoparlörden konuşmazsam karşı tarafın sesini duyamıyorum.
İnşallah konu hakkında bilgisi olan çıkar

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Ne güncellemesidir bilmiyorum ama son 2-3 haftadır aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. Karşı tarafın sesi doğru düzgün bana gelmiyor. Hatta karşı tarafın mikrofonu dediğiniz gibi patlamış gibi geliyor...

Bu duruma bir çare bulan ve/veya sebebini bilen var mı acaba?

Grhnbbygt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Grhnbbygt
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
18
Arkadaşta da oldu kapatıp açtım telefonu 1 aylık problem çözüldü. Tabiki siz de yapmışsınızdir onu ama bazen gözden kacabiliyor diye söyleyeyim dedim. Ayrıca garanti dışı bir yere verirseniz dikkatli olun çünkü yazılımsal bir sorunsa sağlam olan parçayı boş yere değiştirebilirler

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Üst Alt