Yardım 10-12 bin bütçe telefon önerisi

kimbugkhan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Sony Xperia XZ
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
yok
Telefon Modeli
yok
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba. Redmi note 13 pro plus 5 g yazılımsal kayıtlı yd olarak almayı düşünüyorum 12 bin tl'den. Bu sürümde nfc kullanabiliyor muyum? Bazen nfc lazım oluyor. HB üzerinden Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB ile kaçak redmi note 13 pro plus 5 gb arasında kararsız kaldım. Ne almalıyım?

tobisto

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
18
Öneririm Plus modelini. Benimki direnç kayıtlı. NFC çalışıyor. 12 GB 512 almaya çalışın gayet tatminkâr bir performansı var bu fiyata. Ama NOTE 14 Pro plus varken alınır mı soru işareti. Alacağınız cihaz muhtemelen beklemiş olacak. Biliyorsunuz pil bekledikçe ömrü kısalır. O yüzden ben 14 alırdım.

Oyla:

kimbugkhan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Sony Xperia XZ
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öneririm Plus modelini. Benimki direnç kayıtlı. NFC çalışıyor. 12 GB 512 almaya çalışın gayet tatminkâr bir performansı var bu fiyata. Ama NOTE 14 Pro plus varken alınır mı soru işareti. Alacağınız cihaz muhtemelen beklemiş olacak. Biliyorsunuz pil bekledikçe ömrü kısalır. O yüzden ben 14 alırdım.
14 daha gelmedi. elimdeki cihaz kafayı yemeye başladı. ben çin sürüm yazılımsal kayıt alacağım güvenilir birini buldum. bu sürümde nfc çalışıyor mu o önemli satıcıya sordum sabah cevap verene kadar forumda bilen birileri vardır diye sordum

Oyla:

tobisto

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
18
14 daha gelmedi. elimdeki cihaz kafayı yemeye başladı. ben çin sürüm yazılımsal kayıt alacağım güvenilir birini buldum. bu sürümde nfc çalışıyor mu o önemli satıcıya sordum sabah cevap verene kadar forumda bilen birileri vardır diye sordum
Sahibinden.com'da Mr. Iletişim satıyor öneririm. Ben ordan alıyorum.

Oyla:
Üst Alt