Tavsiye 10.000'TL 2 Adet Cihaz Tavsiyesi

Burak Soysal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T
Konular
34
Değerli forum üyeleri 5000/5000'TL Olmaz Üzere 2 adet cihaz lazım kardeşlerim için 2'side liseye geçiyor ve artık telefon alınma vakti geldi onlar için :) bize yurt içi'de olur fakat yurt içi sanırım pek seçenek yok doğru düzgün yurt dışı (İmei vs ile ilgili sorun çıkarmayacak) cihaz tavsiyesi verirmisiniz. H.kadioglu Hocam sizler bu işin ustadısınız ve sanırım satışta yapıyorsunuz varmı sizlerinde önereceği cihaz veya sizler'den almak isterim satış varsa

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Yurt dışı fiyatları şu an 5 bin liranın az üstünde ama Redmi Note 10 Pro almanızı tavsiye ederim. Global ve Goodix ekran panelli olanı bulursanız tadından yenmez. :)

Ekran panelini cihaza Hw Device Info isimli uygulamayı Apkmirror'dan indirip bakabilirsiniz. 'goodix_ts' gibisinden bir şey yazar.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Yurt dışı fiyatları şu an 5 bin liranın az üstünde ama Redmi Note 10 Pro almanızı tavsiye ederim. Global ve Goodix ekran panelli olanı bulursanız tadından yenmez. :)

Ekran panelini cihaza Hw Device Info isimli uygulamayı Apkmirror'dan indirip bakabilirsiniz. 'goodix_ts' gibisinden bir şey yazar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekran paneli modeli farklılığını ilk defa sizden duyuyorum hocam. Bu durumda söylediklerinize göre, benim cihaz alınabilecek en doğru Note 10 Pro. Değil mi? :)

Panel modeli olarak bir diğer alternatifi nedir peki?

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Hocam iki tane mi10t alın en mantıklısı olur

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekran paneli modeli farklılığını ilk defa sizden duyuyorum hocam. Bu durumda söylediklerinize göre, benim cihaz alınabilecek en doğru Note 10 Pro. Değil mi? :)

Panel modeli olarak bir diğer alternatifi nedir peki?
Goodix panellerde cihaz TWRP modunda ve AOSP romlarda dokunmatik çalışıyor, diğer alternatifi olan Falcontech marka panelde çalışmıyor. O nedenle Goodix olmasını tavsiye ediyoruz. Tabi tam emin değilim diğer panel için fix gelip gelmediğine dair. Onu çözmüşlerse sorun kalmaz tabi. :)

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Goodix panellerde cihaz TWRP modunda ve AOSP romlarda dokunmatik çalışıyor, diğer alternatifi olan Falcontech marka panelde çalışmıyor. O nedenle Goodix olmasını tavsiye ediyoruz. Tabi tam emin değilim diğer panel için fix gelip gelmediğine dair. Onu çözmüşlerse sorun kalmaz tabi. :)
Şimdi anladım hocam tamamdır, sağolun. Yine de riske atmamak için panelin goodix olmasına özen gösterilmeli bu durumda.

Üst Alt