İlginç, gerçekten güzel bir özellikmiş.Bu güne kadar forumlarda çok yardım aldım o yüzden elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
Mi max da çift tıklama haricinde ekranın altından yukarı doğru kaydırma hareketiyle ekran uyarılabiliyor çift tıklama dan daha kullanışlı oluyor. bilginiz olsun. Ben de ekranı silerken fark ettim.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba @gunebakanweb,
Link verdiğiniz iki ürünü de sipariş etmiştim. Bugün itibarı ile elime geçti ve tanıdık bir telefoncuya taktırdım. Hem ekran hem de tuşlar ilk günkü gibi oldu.
Çok teşekkürler![]()
Erdem hocam merhaba benim de ekran kirildi birinde buldum yaptirdim ancak sensorlerde problem oldu sensorler calismiyor sizde boyle bi problem oldu mu ?
doğrudur hassasiyet sorun değil de benim sensörlerim çalışmıyor ne hikmetse ( otomatik parlaklık döndürme ve arama ekranındaki yakınlık sensörü)Merhaba, sensörler de dahil olmak üzere tüm fonksiyonlar sorunsuz çalışıyor. Yalnız ekran hassasiyeti orijinali kadar iyi değil.
ekranı silerek nasıl açıyoruz, çok denedim olmadıBu güne kadar forumlarda çok yardım aldım o yüzden elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
Mi max da çift tıklama haricinde ekranın altından yukarı doğru kaydırma hareketiyle ekran uyarılabiliyor çift tıklama dan daha kullanışlı oluyor. bilginiz olsun. Ben de ekranı silerken fark ettim.
Merhaba benim mi maxin ekrani da kirildi.yazdiginiz link satisa kapali.onerebileceginiz baska bir satici varmi? Teşekkür ederim.Hocam AliExpress bu iki parça sorunuzu çözer ister kendiniz takın isterse forumda yapan arkadaşlar var sanırım onlara yaptırın. Ses ve power flex inin soketi ana karttan çıkmış olabilir (büyük ihtimalle öyledir) takılınca sorun çözülebilir. Eğer kopma falan varsa o parçanın linkini de verdim. Dokunmatik ve ekran çalışır durumda ise flex soketini takıp ekran gelinceye kadar telefonu kullanabilirsiniz.
Buda sökme videosu
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Xiaomi Mi için Max LCD Ekran Dokunmatik Ekran 1920x1080 FHD Araçları Cam Panel Aksesuarları Telefon Değiştirme Için Xiaomi Mi Max 6.44
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(from AliExpress Android)
Yüksek Kaliteli Ses Yukarı Aşağı Düğmesi Güç Düğmesi FPC Flex Kablo Xiaomi Mi için Max 6.44 Inç Snapdragon 650 Hexa Çekirdek Smartphone
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(from AliExpress Android)