Yardım 1 Haftadır Telefonum Çok Şarj Tüketiyor.

_mert_tarhan_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Yaklaşık 1 Haftadır Telefonum Aşırı Şarj Yiyor. Gece %100de Bıraktığım Şarj Uyandığımda %70 Civarlarında Oluyor. Pil Durumuna Baktığımda İyi Görünüyor. Çözüm Bulamadım. Zamanında Yüklediğim Endonezya Romundan Kaynaklı Mıdır? Veya Başka Bir Sorun Mudur?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

baydanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
17
Ben de Endonezya 12.5.1 romu kullanıyorum, sorunun romdan kaynaklandığını sanmıyorum. Bende çok normal.

_mert_tarhan_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de Endonezya 12.5.1 romu kullanıyorum, sorunun romdan kaynaklandığını sanmıyorum. Bende çok normal.
rom değiştirdim durum hala aynı çok büyük ihtimalle batarya ölmüş. telefonu şarjdan 15 dk önce çıkardım ve şarjım şuan 72

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
Accubattery uygulamasıyla batarya sağlığına bakın derim.

Galaxy Yıldızı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10 t
Konular
3
Yaklaşık 1 Haftadır Telefonum Aşırı Şarj Yiyor. Gece %100de Bıraktığım Şarj Uyandığımda %70 Civarlarında Oluyor. Pil Durumuna Baktığımda İyi Görünüyor. Çözüm Bulamadım. Zamanında Yüklediğim Endonezya Romundan Kaynaklı Mıdır? Veya Başka Bir Sorun Mudur?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Endonezya değilde global rom yükleyin. MIXM ile biten romlardan biraz araştırayım hangi romda sarj iyi gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Endonezya değilde global rom yükleyin. MIXM ile biten romlardan biraz araştırayım hangi romda sarj iyi gidiyor
12.0.2 global yükleyip deneyin. 12.5 öncesi a11 romlarda şarj çok iyi oluyor.cihazınızın kod adı ginkgo ise
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12.0.2 global yükleyip deneyin. 12.5 öncesi a11 romlarda şarj çok iyi oluyor.cihazınızın kod adı ginkgo ise

Son düzenleme:
Üst Alt