Soru 0 telefon ilk şarj kaç saat olmalı

aykut28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
I9300
Cihazım
s3 i9300
Konular
20
Garanti den sıfır telefon geldi benimki global dı bunlar çin versiyonu göndermiş arkadaki imei farklı içindeki imei farklı %2 de şarja taktım kaç saat şarjda bırakim telefonu bide 10.2 yüklü 10.4 e güncellimmi donma durdurma hatası alırmıyım güncelleyince

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Dolduğu zaman şarjdan çıkarabilirsiniz. Boşu boşuna şarjda bırakmayın

Oyla:

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Güncellemenin verimliliği telefonun modeline göre değişiklik gösterir, modelinizi yazıp güncellemenin versiyonunu da aratırsanız internette, güncelleme sonrası nasıl reaksiyonlar alındığına dair bir fikir elde edebilirsiniz.
Yeni alınan telefonun haznesindeki dolu bataryayı tamamen bitirdikten sonra 1 kereliğe mahsus %100 yapılması tavsiye edilir, çünkü en dip ve en üst değerlerin elektirik akımını görmesi istenir, sonraki kullanımlarda da şarjınızın değerini çok düşürmemeye özen gösterseniz yeterli, mesela %20'nin altına düşürmeyin.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Garanti den sıfır telefon geldi benimki global dı bunlar çin versiyonu göndermiş arkadaki imei farklı içindeki imei farklı %2 de şarja taktım kaç saat şarjda bırakim telefonu bide 10.2 yüklü 10.4 e güncellimmi donma durdurma hatası alırmıyım güncelleyince
Arkadaşım senin telefonun ritzy garantili değil miydi? O garantiye sahip telefonlar Çin versiyon olup global rom atılmış telefonlar genelde. Emin misin garantiye giden telefonun global sürüm olduğuna çünkü global sürüm farklı global rom farklı şeyler

Oyla:

aykut28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
I9300
Cihazım
s3 i9300
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global dı hatta kutusu ndada yazıyor du sorguladım bir site var ordan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon un arkasındaki imei farklı içindeki imei farklı içindeki kayıtlı 3 gb ram 32 gb hafızanın telefonu yazıyor telefon 4 gb ram 64 gb hafıza

Oyla:
Üst Alt