Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefonda arrow os kullaniyordum format attim sonra twrp den gapps kurmaya calistim kurmadi baska versiyonlarini denedim nikgapps falan onlar da kurulmadi bende dedim bari arrow os gapps versiyonunu kurayim onu kurmayi denedim herseyi sildikten sonra onu da kuramadim twrp ile vazgecip endonezya...
Redmi note 8 HyperOS custom rom attım düzgün bi şekilde kuruldu yeniden başlattım ekran açılmadı. Sorun mu oldu diye kendi elimle açmaya çalıştım gene açılmadı, Fastboot moduna almaya çalıştım gene olmadı TWRP moduna almaya çalıştım gene yok. Twrp kurucu ile deneyim dedim hiçbitürlü sonuç yok...
merhabalar, redmi note 8 kullanıyorum ve bugün birden sebekem gitti. yurtdısı girisli oldugu için sim kart yerini değiştirdim ama sonuc aynı. hizmet yok yazıyor, wifi'a baglanmıyor, ayarlar uygulaması yanıt vermiyor diyor. imei sorgulattıgımda ise imei 0 gözüküyor. donanımsal bir sorun mu yoksa...
Elimde redmi note 8 cihaz mevcut 2020 yılında almıştım. pixel os android 13 rom yüklü durumda suan.
İnternette 2021 cihazları için beta süresinde mıuı 14 ve android 13 sürümü gelmiş gözüküyor.
eski cihaza yükeleyebilir miyim? günlük kullanıımda sıkıntı çıkarır mı? bilgisi olan var mıdır?