redmi 10 (selene) / 2022

1. nurxc

MIUI 14 Redmi 10 EEA Avrupa Stable 14.0.3 TKUEUXM + LİNKLER

1-) !!boot kilidini açmadan yani unlock bootloader yapmadan mediatek cihazlara kesinlikle rom yüklemeyiniz.softbrick sorunuyla karşılaşırsınız !! 2-)Fastboot Link...
  2. M.OZKN

MIUI 13 Redmi 10 / 2022 (selene) – Türkiye Kararlı V13.0.3.0.SKUTRXM

Güncelleme ve Kurulum Talimatları OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. Aynı romun bir önceki sürümündeyseniz Ota indirme bağlantısını kullanarak geçiş yapabilirsiniz. Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install...
  3. B

Yardım Redmi 10 2022 Chrome Kasma sorunu

Herkese merhaba arkadaşlar. Arkadaşlar 1 hafta önce redmi 10 2022 satın aldım. Kurulumunu yaptıktan sonra cihaz 3 kez peş peşe güncelleme yaptı. Şuan miu 13 android 12 mevcut. Telefondan çok memnunum fakat sanırım sadece bende mevcut olan bir sorun mevcut. Google Chrome kasıyor :) şuan Firefox...
  4. E

Yardım Redmi 10 2022 (selene) nvdata corrupted

Dostlar selam, bir kaç haftadır bu sorun ile alakalı başınızı şişirdiğimin farkındayım, affınıza sığınıyorum :). DFT Pro aracılığıyla cihaza stok nvdata, nvram dosyalarını yükleyip imei atarak cihazı kurtarmayı başarmıştım. Bugün anlamadığım bir sebepten dolayı cihaz boot yükleme ekranında...
  5. E

Yardım Redmi 10 2022 (selene) nvdata corrupted

Selamlar, Miui12.5'ten Miui13 stabil romuna geçmek istemiştim fakat hem yedek almadım, hem de çok fazla yanlış hamle yaptım. Cihaz bootloopa girdi. 2. kez yeniden başladığında recovery menüsü açılıyor ve alt kısımda nvdata corrupted hatası veriyor. Ne yaptıysam çözemedim. Chimera sanıyorum ki...
  6. E

Yardım Redmi 10 2022 (selene) brick sorunu

Herkese selamlar. Yakın zamanda cihazımı TR romdan global roma geçirmeye çalıştım. Yaptığım yanlış hamleler sonucunda cihaz brick oldu ve ne yaptıysam çözemedim. Mi flash ile flashlamayı denediğim zaman flashlamıyordu. Herhangi bir hata mesajı yok, tamamlandı diyor sadece. EDL moduna alıp SP...
  7. M.OZKN

MIUI 12.5 Redmi 10 (selene) / 2022 – Global Kararlı V12.5.20.0.RKUMIXM

Güncelleme ve Kurulum Talimatları 1) OTA yolu ile güncellemenin size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz. 3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme...
Üst Alt