Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. MI11T Pro telefonum başta olmak üzere kulaklıklarım ve bluetooth hoparlörümde kullanmak üzere bir powerbank alma arifesindeyim. Telefon dışındaki cihazlarda sorun olacağını sanmıyorum ancak, telefonumda sorunsuz kullanabileceğim ve telefonumu hızlı şarj edebilecek bir powerbank...
Herkese Merhabalar...
Yaklaşık 2 senedir belki de daha fazla süre POCO X3 PRO kullanıcısıyım. Oyun oynamayan birisi olarak daha stabil, hızlı, sorunsuz ve günlük kullanıma yönelik rom arayışım 2-3 ay boyunca devam etmektedir. Fakat henüz istediğim ve sorun yaratmayan bir rom bulamadım. İlk önce...
MiuiTürkiye forum ailesine selamlar. Poco X3 PRO cihazına sahibim. Ve rom olarak MiuiMix 12.0.9'u seçtim. İşim gereği telefonu uzaktan bağlantı ve navigasyon için kullanıyorum. Ayrıca genelde müzik dinler ve video izlerim. Oyunla pek aram yoktur. İnternette bazı konıular okudum pil ömrünü uzatma...