144hz

1. gökdenizxxd

Soru Telefon Oyun ve Uygulamalarda 60 fps sabitliyor

Merhaba telefonum poco x4 gt 144 hz olmasına ragmen youtube ve benzeri oyun ve uygulmalarda (hepsi değil ) 60 fps ye sabitliyor örnek: youtubede arayüzde 144 fps olması lazımken 60 a sabitliyor pil verilerini temizledim yine olmadı lütfen çzöumm!! not: mıuı 13 de olmuştu sorun 14 yaptım devam ediyor
  2. asfadam

Soru Telefonu 30 hz olarak kullanmak.

Artık Xiaomi nin yeni cihazlarında AdaptiveSync var bu özellik sayesinde telefon kendini 30,48,50,60,90,120 yenileme hızlarına ayarlayabiliyor ama bunu biz seçemiyoruz mesela ben sürekli 30 hz de kullanmak istiyorum batarya için tabi MIUI ve diğer uygulamalar buna göre optimize edilmemiş...
  3. E

Yardım Mi10 t oyunda 144fps sorunu

Arkadaşlar mi10 t telefonum var 2 tanıdığımda da var aynı telefon oynadığımız oyunda onlar 144 fps alabiliyorken ben 120 alıyorum ayar fln mı yapmam gerekiyor nasıl 144 yapabilirim ben de? Aşağıdaki fotolarda biri arkadaşımın birisi benim iyi forumlar
  4. E

Çözüldü 144 Hz çalışmıyor

Arkadaşlar Mi10 T cihazıma güncelleme geldi MIUI 12.1.1 sürümüne güncelledim. Bazı arayüzleri değiştirmişler çok hoş olmuş ama telefonu 144 hz e alıyorum buna rağmen stabil çalışmıyor. Ana ekranda 60 hz çalışıyor google giriyorum mesela 5 saniye 144 hissettirip yine 60 a dönüyor akıcılık yok...
  5. gungfu155

Satıldı Satılık Mi 10 T 8-128

13-12-2020 Dün hediye geldi Mi Storeden alınma bir hevesle açtım ama bana göre değil iPhone oneplus kullanmayı daha çok seviyorum . Cihaz üst seviyedir son kalitedir bilmeyenler araştırabilirsiniz. 144 Hz ekran hızı var yani oyunların tozunu attırır 5000 mah pil var canavar gibi Snapdragon...
Üst Alt