120hz

1. halilgurbuz

Yardım Sürekli 120hz sorunu

Telefon sürekli 120hz çalışıyor. Otomatikte olmasına rağmen 60 yada daha düşük olmuyor. Bunun bir çözümü varmı? Telefon Poco X5 Pro 5G HyperOS 1.0.3.0 Global. Root vs yok.
  2. C

Mod Dinamik Ekran Yenileme Hızı Sabitleyici Magisk Modülü

Root gerektirir. Tüm sorumluluk size aittir. Modül bana ait değildir. Ekran yenileme hızınızı tüm uygulamalar için sabitler. Özellikler ; -Ekrana dokunulduğunda ve hareket edildiğinde ekran yenileme hızını dinamik olarak değiştirir. (Ekrana dokunulmadığında ekran yenileme hızını en düşüğe...
  3. asfadam

Soru Telefonu 30 hz olarak kullanmak.

Artık Xiaomi nin yeni cihazlarında AdaptiveSync var bu özellik sayesinde telefon kendini 30,48,50,60,90,120 yenileme hızlarına ayarlayabiliyor ama bunu biz seçemiyoruz mesela ben sürekli 30 hz de kullanmak istiyorum batarya için tabi MIUI ve diğer uygulamalar buna göre optimize edilmemiş...
  4. Spikexz

Yardım Xiaomi Android 12 den sonra kare hızı kendiliğinden düşüyor

Merhabalar 2 gün önce Türkiye romlu kullandığım redmi note 11 pro cihazıma android 12 geldi yaptım ve ardından chrome da takılmalar youtube 60 hz falan ve kendiliğinden kara hızı 120 den 60 a düşüyor yardımcı olur musunuz
  5. H

Soru 120hz uyumsuzluğu ve bildirim simgesinin kare gözükmesi

Merhabalar, x3 pro 8/256 cihazımda (miui 12.0.6.0) ekranı 120hz kullanmak istediğimde menü, Instagram, Facebook vb. Uygulamalarda sorun yaşamazken tarayıcıda (opera) takılır gibi bir hissiyat var. Sizlerde de durum böyle midir? Diğer sorunum ise bildirim geldiğinde kare gözüküyor. (Mesela wp...
Üst Alt