- Adım
- tiryaki
- Cihazım
- g m
- Konular
- 0
device find apk yı sildim.çalıştı.harikasın ustaaa
sadece yazı tipini değistirmede problem yasıyorum yani o da degisiyor ama kılavye bildirim cubugu vs. yerlerde yazı tipi ayni kaliyor bi de yazi boyutu biraz buyuk nasil miui deki gibi kucultebilirim su an en dusuk seviyede yazi boyutu ama buyuk geliyor ama onun disinda hicbir sorun yasamadim arkadaslarin bahsettiği sorunlarin hiçbirini yasamadım cwm den mount and stroge kismindan butun birimlere format attim ondan olsa gerek duzgun kuruldu beceremyen arkadaslar da cwm yukleyip mount and stroge kismindan butun birimleri gormatlasın wipe data ve cache attiktan sonra romu yuklesinler hicbir sorun yasamayacaklarinin teminatini vere bilirim
hocam ben v6 da da v7 de de senin romlarını kullandım seninkiler den başkası beni kesmiyor bi kaçtane rom denedimm miui nin farklı kişilerinkini yok abi seninki gibi değil hiçbiri modifiyeli rom candırBeta Sürümünde Sorun Çıkabiliyor. "Cihaz Bulma" Hatasını Çözdüm.
Fix Vermeyecem.
ROM Dosyasını Yeniden Güncelleyecem.
ve Arkadaşlar Kuısura Bakmayın.
Bundan Sonra Discoverye Miui Rom Portlamak Mı?
Kalsın Artık...
Haftaya Da Güncelleme Verip, Bundan Sonra Sadece REDMİ 2 ve Redmi 2A Başta Olmak Üzere Diğer Cihazlara Yardımcı Olacam.
Sw33tking hocam emeğine sağlık yanlış anlaşılmalara takılma hocam senin romların baklava tadında önümüz bayram bizi baklavasız bırakma...
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
device find apk yı sildim.çalıştı.harikasın ustaaa