hocam video çekemiyorum kamera durdu hatası alıyorum çözümü varmı ???
hocam gerek kalmadı Google Camera Kurdum düzgün çalışıyor.Miui v7 - Global Stable V7.1.3.0 KHDMICK
Sürümünü İlk Mesajdaki Rom Kurulum Adımlarına Göre Yeniden Kurun. Bende Sorunsuzdu
Görsellik mükemmel ama pil tüketimi fazla hocam
Çift hat takınca ikinci hat gidiyor. Bunu nasıl çözebiliriz. Ayrıca video çekerken durduruldu hatası alıyorum. Normal fotoğraf çekimde bi sorun olmuyo.
Şimdi bu sürümü tamamen uygulamalarıyla birlikte yedekleyebileceğimizbi program var mı. Herşeyi yedekleyip farklı miui sürümlerini test ettikten sonra tekrar eski haline getiirmek istiyorum. Teşekkür ederimMiui Global Stabil sürümde %30 daha performanslı. Geliştirici Sürümlerde Biraz Fazla Kullanım Var.
http://forum.miuiturkiye.net/konu/m...e3-gm-discovery-4-16gb.3530/page-4#post-33841
Şimdi bu sürümü tamamen uygulamalarıyla birlikte yedekleyebileceğimizbi program var mı. Herşeyi yedekleyip farklı miui sürümlerini test ettikten sonra tekrar eski haline getiirmek istiyorum. Teşekkür ederim
tesekkur ederim hocam onlari hallettim ancak ikinci sim karti aktif edemedim. Simdi etkinlestime icin mesaj gondermesi gerekio kontor olmadigindan etkinlestirme yapamio. Dili ingilizce yapip deneyin demisler m bende yine olmadi sizin bi bilginiz vr mi bu konuda.Ayarlar > Gelişmiş Ayarlar > Yedekleme