Satış [ByKatre] Telefon Satışı Ana Konu [Redmi Note 3 Pro eklendi.]

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
...

Referanslar:

Kendisinden Redmi Note 3 pro alışverişim oldu. Oldukça güvenilir. Sıkıntı yaşamazsınız. clap~~

ByKatre 'den Mi 5 (64 GB - Siyah) cihaz aldım ve kendisine sizin huzurlarınızda da teşekkür etmeyi borç bilirim :)

Teşekkürler ByKatre

DipNot: Çok kıyak adam ;)
Merhaba Bykatre yani Muhammed kardeşimden her türlü alışverişi yapabilirsiniz. Hiçbir şekilde sorun yaşamayacağınız gibi size ekstra olarak içinden çıkamayacağınız yazılım konularında da sınırsız destek olacaktır. Bir kardeşiniz gibi ona güvenebiirsiniz. Hayırlı günler.
ByKatre için ben kefil olurum..
Kendisinin karşılıksız yaptığı yardımların haddi hesabı yoktur, sizde ileride bunun farkına varırsınız zaten..
Hayirli olsun , benden de referans + 1
ByKatre'ye ben de kefilim. Arkadaşıma Mi4C aldık ve her türlü yardımı yaptı sağolsun.
Cihaz satılmış, ben yorum için geç kalmışım ama sonradan almak isteyen arkadaşlar için ByKatre hocama +1 referans da benden :)
cihazı yollamazsa parasını benden iste...
Ben Muhammet'ten telefon almadığım halde saatlerce Hem telefon hem de uzaktan bağlanarak bana yardım etti. Telefon alacak olanların gönül rahatlığı ile alabileceklerini yazmak istedim sadece. Ayrıca Yarınki sınavında başarılar dilerim Muhammet. Allah emeklerinin karşılığını versin inşAllah.
ByKatre arkadaşımızdan Lila renk Mi 4s istemiştim halam için. Sağolsun çok ilgilendi. Tee uzaklardan Çinlerden getirtti. Kendisine her nekadar ecel terleri döktürtsemde , bir gün içerisinde yaşatılabilecek aksiliklerden daha fazlasını yaşatsamda ilgisinden ve desteğinden ötürü çok teşekkür ederim. :) Telefon bugün kargoya verildi. Yarın ulaşır diye tahmin ediyorum. Ulaşınca tekrar yazacağım. Tabi gene aksilik olmazsa :D . Şunu da belirteyim; belki benim referansım, tavsiyem pek bi anlam ifade etmez ancak yaşananlardan sonra kesinlikle şimdiden referans olurum. :)

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muhammed kardeşimden sipariş etttiğim mi4c elime ulaştı eksiksiz ve tam muhammed işini adam gibi yapan nadir insanlardan teşekkürler :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-05-28-12-11-28_com.gbwhatsapp.png
    Screenshot_2016-05-28-12-11-28_com.gbwhatsapp.png
    567,2 KB · Görüntüleme: 1.034
Son düzenleme:

efsanepoldem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Konular
0
Bu MI4 telefonu nasol temin edebiliriz. Şartlar ve alım işlemleri nasıl yürüyor.

miglate

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi4
Konular
3
mi4 64 gb için şartlar nedir bende ögrenmek isterim

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
mi4 16&64 lük her ikisi içinde şartları öğrenebilir myiim ?

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
64 GB lik Mi4 şu an Çin'de bile sıkıntı 16 GB liği isteyen olursa şartları konuşalım. Alım şöyle olmasını düşünüyorum. Benim'de mağdur olmamam açısından belli miktar ön ödeme almam gerekir. Neden diye sorarsanız, ben telefoncu değilim, öğrenciyim. Adam alıyorum deyip ürünü sipariş ettikten sonra almıyorum derse ben sıkıntıya girerim. Böyle olmaması için ürünün %10-20 si gibi bir ön ödeme almak en mantıklısı. Güven konusunu aşmak için beni her yerde ByKatre nickiyle  araştırabilrsiniz ve geçen telefonunu bana tamire gönderen @mustafahezer hocam da bize referans olur sanırım. Sanalpazar üzerinden satışı gerçekleştirebiliriz.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Veya Paypal üzerinden ödeme ve kargolama şeklinde yapabiliriz. Ödemeleri dolar olarak almakta mantıklı kur farkından sizde bizde en az zararla kurtarırız. Ama illa TL yapılacaksa sipariş ettiğimiz kur baz alınabilir.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
İMEİ Tamiri ve Yazılım Yükleme konusunun bize ait olacağını söylememe gerek yok sanırım. Forumda bilenler biliyor. :)

mersinyapici3

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
TC GamzeMersin Yapıcı
Konular
8
Kardesim 2 adet xiaomi redmi note 4g lte fiyati verir misin?kesin alinacak

mersinyapici3

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye