- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Mi9 SE
- Konular
- 72
...
Referanslar:
Referanslar:
Kendisinden Redmi Note 3 pro alışverişim oldu. Oldukça güvenilir. Sıkıntı yaşamazsınız.
Merhaba Bykatre yani Muhammed kardeşimden her türlü alışverişi yapabilirsiniz. Hiçbir şekilde sorun yaşamayacağınız gibi size ekstra olarak içinden çıkamayacağınız yazılım konularında da sınırsız destek olacaktır. Bir kardeşiniz gibi ona güvenebiirsiniz. Hayırlı günler.
ByKatre için ben kefil olurum..
Kendisinin karşılıksız yaptığı yardımların haddi hesabı yoktur, sizde ileride bunun farkına varırsınız zaten..
Hayirli olsun , benden de referans + 1
ByKatre'ye ben de kefilim. Arkadaşıma Mi4C aldık ve her türlü yardımı yaptı sağolsun.
Cihaz satılmış, ben yorum için geç kalmışım ama sonradan almak isteyen arkadaşlar için ByKatre hocama +1 referans da benden
cihazı yollamazsa parasını benden iste...
Ben Muhammet'ten telefon almadığım halde saatlerce Hem telefon hem de uzaktan bağlanarak bana yardım etti. Telefon alacak olanların gönül rahatlığı ile alabileceklerini yazmak istedim sadece. Ayrıca Yarınki sınavında başarılar dilerim Muhammet. Allah emeklerinin karşılığını versin inşAllah.
ByKatre arkadaşımızdan Lila renk Mi 4s istemiştim halam için. Sağolsun çok ilgilendi. Tee uzaklardan Çinlerden getirtti. Kendisine her nekadar ecel terleri döktürtsemde , bir gün içerisinde yaşatılabilecek aksiliklerden daha fazlasını yaşatsamda ilgisinden ve desteğinden ötürü çok teşekkür ederim. Telefon bugün kargoya verildi. Yarın ulaşır diye tahmin ediyorum. Ulaşınca tekrar yazacağım. Tabi gene aksilik olmazsa . Şunu da belirteyim; belki benim referansım, tavsiyem pek bi anlam ifade etmez ancak yaşananlardan sonra kesinlikle şimdiden referans olurum.
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muhammed kardeşimden sipariş etttiğim mi4c elime ulaştı eksiksiz ve tam muhammed işini adam gibi yapan nadir insanlardan teşekkürler
Ekli dosyalar
Son düzenleme: